می توانم در دادگاه کیفری طرح دعوای جعل نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۵ #74329182

چند سال پیش کارفرما صورتحسابی بابت مطالبات کارکرد صادر نموده ولی طبق آن مطالبات را پرداخت ننموده تا مجبور به طرح دعوا علیه ایشان شدم، اکنون در روند رسیدگی حقوقی به گمان اینکه هیچ صورتحسابی نزد من نیست صورتحسابی برخلاف واقعیت صادر و بندهای جدیدی به آن اضافه و بندهائی هم حذف نموده است!
آیا عمل ایشان مصداق جعل است؟
با سپاس از صاحب نظران بزرگوار

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید به عنوان جعل شکایت نمایید

اگر همان صورتحساب سابق را مورد دستکاری قرار داده است، جرم جعل رخ داده است.‌ اگر صورت حساب جدیدی برای شما کرده خیر جعل نیست

با سلام
البته سوال خیلی گویا نیست لکن اگر مدرکی که طرف مقابل ارائه نموده به امضاء شما رسیده بوده است و بعد از آن قسمتهایی به آن اضافه شده میتواند از مصادیق جعل بوده و فاقد اعتبار باشد.

بله شما باید ابتدا برای ثبت شکواییه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر خود مراجعه نمایید....

باسلام درصورتی صورتحساب را دستکاری کرده و عوض نموده باشد عنوان جعل دارد و میتوانید علیه ایشان شکایت نماید

نخیر عمل وی مصداق جعل نمی باشد

درود
اگر بندی به قرار داد پس از امضا شما اضافه نموده باشند با اثبات سونیت جعل است.