زوج میتواند درخواست ادعای حیثیت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۸۳ #74321900

نظر به اینکه زوجه از هنگام وقوع عقد نکاح دایم زندگی مشترک را آغاز نکرده / از زمان وقوع عقد حکم قطعی عدم تمکین وی صادر شده است / زوج محکوم به پرداخت مهریه شده و در حال حاضر پرداخت نیز میشود / زوجه بالغ بر ۵ پرونده علیه زوج کیفری و حقوقی مطرح نموده و زوج در همه تبره شده است/ زوجه ۴ بار به بهانه های مختلف درخواست طلاق داده اما با حضور زوج در جلسات دادگاه محترم درخواست های زوجه را قابل قبول ندانسته /

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج بعد از اثبات بی‌گناهی خود می‌تواند طبق ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی در این خصوص با طرح شکایت افترا، تقاضای تعقیب، تحقیق و محکومیت مفتری را می‌کندامادر صورت اثبات سوءنیت زوجه محکوم میشود.

با سلام
اگر بر علیه زوج اقامه دعوی کیفری شده باشد و در این پرونده تبرئه گردد میتواند بر علیه زوجه اعاده حیثیت نماید و این اعاده حیثیت برای هر پرونده کیفری شامل نخواهد شد

باسلام
اعاده حیثیت برای این موارد مصداق نخواهد داشت زیرا احتمالا تبرئه زوج بعلت عدم ارائه مدارک کافی می باشد
سوال شما کمی مبهم است و توضیحات کافی نیست پیشنهاد میکنم از مشاوره همکاران استفاده کنین

زوج بعد از اثبات بی‌گناهی خود می‌تواند طبق ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی در این خصوص با طرح شکایت افترا، تقاضای تعقیب، تحقیق و محکومیت مفتری را می‌کند.
اما برای محکومیت باید سو نیت زوجه اثبات گردد.در صورت اثبات سوءنیت زوجه محکوم میشود.

سلام
بله قابل اقدام و شکایت میباشد