فریب در سایت دیوار رو چطور باید مورد پیگرد قانونی قرار داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷۹ #74315178

با درود .خواهر بنده با دیدن یک آگهی برای فروش گوشی در سایت دیوار اقدام به انجام معامله وخرید تلفنی یکعدد گوشی که به عنوان گوشی اصلی بوده اقدام نموده وبا توجه به اینکه شماره حساب واریزی مربوط به دفتر پیشخوان بوده اعتماد کرده و وجه را واریز کرده است که پس از دریافت گوشی متوجه شدیم گوشی اولا چینی بوده و دوما دست دوم بوده است که بجای نو با پلمپ دست ساز بوده وسوما گوشی رجیستر نشده است و وارد شبکه کشوری نمیشود حال راهنمایی بفرمایید برای ثبت شکوایه میتوان از کلمه کلاه برداری وجعل عنوان استفاده کرد واگر نمیتوان از این عنوان استفاده کرد از چه موضوعی برای شکایت میتوان استفاده کرد تا به نتیجه برسیم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کلاهبرداری قابل طرح است

سلام وقت بخیر
اقدام به طرح دعوا ی کلاهبرداری نمایید.

در ابتدا به نظر میرسد این موضوع به شکایت از سایت دیوار ارتباطی ندارد و شخص آگهی دهنده و دریافت کننده مبلغ مرتکب جرم کلاهبرداری شده اند در خصوص حساب دفتر پیشخوان باید بررسی بیشتری شود

با سلام
سایتهایی مثل دیوار فقط آگهی را نمایش میدهد
باید از خود شخص صاحب آگهی شکایت یا طرح دعوا کنید

سلام چنانچه با جعل عنوان دفتر پیشخوان اقدام ب فروش نموده اند میتواند دعوای کیفری مطرح کنید در غیر اینصورت موضوع حقوقی ست و صرفا میتوانید مطالبه وجه و فسخ معامله را بخواهید

درود ابتدا به پلیس فتا مراجعه کنید صورت جلسه بگیرید سپس نسبت به تدلیس کلاهبرداری اقدام نمایید در خصوص جعل عنوان باید مدرک معتبری ارائه دهید یا مطمئن باشید که اگر نامه ارجاع به کارشناس میفرستید این موضوع توسط کارشناس تایید میشود

با درود تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.