چطوری میتونیم کرایه این سالها رو از اونها بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۲ #74291806

سلام
دوتا از برادرانم در یک ملک تجاری که ارث پدری ما هست مشغول کار هستند انحصار وراثت داریم حتی سند سهم خودمون رو هم گرفتیم از فوت پدرمان ۲۸ سال میگذره هیچگونه کرایه یا هزینه ای به ما دختر ها نمیدند
چطوری میتونیم کرایه این سالها رو از اونها بگیریم و اساسا میشه چنین درخواستی داشته باشیم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست مطالبه اجرت المثل تاریخ دقیق ایام را قید فرمایید
کارشناسی دادگستری میزان آن را مشخص و تعیین مینماید

شما باید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.موضوع به کارشناس ارجاع و میزان آن توسط کارشناس تعیین میشود.

سلام
شما باید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف آنها را از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم تا به دادگاه ارجاع و دادگاه از طریق کارشناسی میزان آن را معین و رسیدگی و حکم مقتضی صادر نمایند

بله شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نسبت به سهم خودتان بگیرید