میخوام مهریه و دخترم و دیه را ازش بگیرم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۳ #74287808

سلام من همسرم خیلی زیاد دعوا میکنه و کتکم میزنه برای آبروم و چون میخواستم زندگیم بهتر بشه به ۱۱۰ زنگ نزدم و پزشک قانونی نرفتم و مدرکی ازش ندارم ولی این بار آخر که دعوا کرد با چاقو به من آسیب رسوند و تهدید کرد که من و بچه رو میکشه منم درب اتاق خواب رو سریع قفل کردم روی شوهرم چون ترسیدم و چاقو دستش بود و دخترم رو برداشتم و فرار کردم نه پولی برداشتم و نه گوشی از یک فروشگاه پول گرفتم و موضوع رو بهش گفتم و با اون پول به شهرستان اومدم و کلا از ترس جون دخترم یادم رفت به ۱۱۰ زنگ بزنم شهرستان تصمیم گرفتم پزشک قانونی برم و جواب رو شفاهی گفتن مثبته و جواب کتبی هنوز ندیدم و در کلانتری از شوهرم شکایت کردم ولی شاهدی ندارم و خودش هم الان میگه من تا حالا بهت دست نزدم و معلوم نیست وقتی از خونه بی اجازه من رفتی با خودت چیکار کردی و کی اون دستت رو آسیب زده و زیر بار نمیره حالا من باید چیکار کنم کلا چه پیش خواهد اومد احتمالا و همسرم نابینا هست شاید اصلا کسی باور نکنه یه نابینا این کارا رو میکنه چیکار کنم
میخوام مهریه و دخترم و دیه ازش بگیرم و ازش طلاق بگیرم چون واقعا میترسم دوباره باهاش زندگی کنم همیشه کتک میزنه و فحاشی میکنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

فعلا با مراجعه به پزشکی قانونی جراحت‌ها رو ثبت بکنید بعدا در مورد اثبات این ادعا که شوهرتون باعث این جراحات‌ شده باید بدنبال دلیل و مدرک گشت. شاید بتوانید با ضبط مکالمات تلفنی مدرکی بدست آورید.درمورد حضانت فرزند سن دختر شما مهم است. البته طبق قانون جدید چه دختر و چه پسر تا ۷سالگی تحت حضانت مادر هستند و بعد از آن هم به صلاحدید دادگاه رفتار خواهد شد. ممکن است دوباره مادر را انتخاب کند.
برای درخواست طلاق هم اثبات عسر و حرج لازم است که در این چند کلمه نمیشود توضیح داد. نابینا بودن همسر شما هم شاید برای افراد عادی ترحم برانگیز باشد اما برای دادگاه اینگونه نیست. توصیه میکنم حتما با یک مشاور و کارشناس حقوقی یا وکیل تماس بگیرید و مشورت کنید

سلام
گواهی پزشکی قانونی صرفا اثبات کننده ورود آسیب به شماست اما اینکه چه کسی آسیب رسانده را باید با دلایل دیگر مثل شاهد یا اقرار یا قسم ثابت کنید
راجع به طلاق اگر شما در عسر و حرج باشید می توانید درخواست طلاق کنید تا دادگاه رسیدگی کند و در ضمن آن بحث حضانت را نیز تعیین تکلیف می‌نمایند و حضانت فرزند پسر تا ۲ سال و دختر تا هفت سال تمام با مادر است و بعد از آن با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت طفل را در این تشخیص دهد که نزد دیگری باشد
و راجع به مهریه نیز از همین الان می توانید برای مطالبه آن اقدام کنید و ارتباطی به طلاق ندارد

با سلام از جهت مطالبه دیه باید ورود صدمات بدنی برای دادگاه ثابت بشود و از ادله اثبات دعوا استفاده کنیدکه از جمله آن معرفی شهود است، ولی از باب مهریه میتونید دادخواست مطالبه مهریه و همچنین نفقه و اجرت المثل در صورت عدم پرداخت مطالبه نمایید