مهریه من اقساط شده هر ۴ماه ۱عدد که تا الان پرداخت نکرده و مجدد درخواست تعدیل اقساط داده چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #74265622

سلام مهریه من اقساط شده هر ۴ماه ۱عدد که تا الان پرداخت نکرده و مجدد درخواست اقساط بیشتر داده چکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . معمولا تعدیل اقساط بعد از این که زوج به زندا برود و توانایی پرداخت نداشته باشد قابل رسیدگی است . البته مدتی است که حسب بخش نامه رییس قوه حکم جلب برای بدهکاران مهریه صادر نمی شود .شما چاره ای ندارید جز این که در پرونده تعدیل دفاع کنید تا دعوی ایشان رد شود .

با سلام
درصورتیکه پس از صدور حکم قطعی همسرتات تاکنون نسبت به پرداخت اقساط اقدام نکرده میتوانید ازطریق اجرای احکام نسبت به جلب وی اقدام کنید.
درخصوص تعدیل هم باید حکم قطعی صادرشود که ممکن است ماه ها به طول بکشد شما فعلا کاری به تعدیل نداشته باشین درخصوص دریافت اقساط معوقه خودازطریق اجرای احکام اقدام نمایید

آیا شما از طریق اجراییه برای گرفتن مهریه اتان اقدام کرده اید؟
و یا اصلا تا کنون اقدامی قضایی در این خصوص کرده اید ؟