دادخواست استرداد طلای امانت بدون وجود فاکتور با عکس، نحوه تشخیص وزن

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۶ #74256394

سلام بر عزیزان، انشالله همیشه در تمامی پرونده‌هاتون موفق باشید. طی یک دادخواست از اشخاصی که مال امانی سپرده بودیم که نگهداری کنند (طلا)، ولی متاسفانه بدون اجازه فروختند، اون هم با فاکتوری که دستشون بوده، در جلسه دادگاه شرکت کردیم و اقرار کردند که طلارو فروختند. چون طلا برای ۸ سال پیش بود، طلافروش ته‌برگ نگه نمی‌داره و متاسفانه فقط آدرس طلافروش رو دادم. بعد از اقرار، شخصی به ۳۰ گرم اعتراف کرد و شخصی دیگر به ۱۲ گرم ولی طلای ما ۴۰ گرم بوده و از قاضی خواستند که ما فاکتور ارائه بدیم چون می‌دونستند نداریم و دست خودشون بوده. قاضی به من گفتن فاکتور و ما چیزی به جز عکس طلاها نداشتیم. به قاضی گفتم بفرستید کارشناسی، گفتند خودم گرم رو تشخیص میدم. به نظر شما عزیزان دادگاه چگونه تشخیص میدن با تناقض صحبت اقرار کننده‌ها و اینکه ۳ ماه گذشته و رای بدوی صادر نشده و ما هم به این پول نیازمندیم، چکار می‌تونیم کنیم؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور رای بر اساس مستندات اثباتی شاکی صورت می گیرد لذا اگر شواهد و قرائنی مبنی بر اثبات ادعای خود دارید به دادگاه مربوطه ارائه نمایید.

با سلام ممنون از دعای خوبتون با توجه به اقرار و شهادت شهود میتوانید موضوع را ثابت نمایید.

باید با ارائه ادله مثل شهادت شهود ادعای خود را ثابت نمایید.
رسیدگی در دادگاه باید به نوبت انجام گیرد.

با توجه به اینکه دو نفر به گرفتن طلاها و سپس فروش آن اقرار کرده‌اند به استرداد معادل ریالی قیمت روز آن محکوم خواهند شد.
اما هرکدام به میزان اقراری که کرده‌اند.
در واقع اولی نسبت به سهمش از ۳۰ گرم یعنی ۱۵ گرم و دومی سهمش از ۱۲ گرم یعنی ۶ گرم.

سلام
اگر بهاصل چدیعه اقرار کردند، قاعدتا قاضی به قدر متیقن یعنی همون ۴۰ گرم رای بده

با سلام با توجه به اینکه هنگام سپردن طلا، صورتجلسه یا قرارداد ودیعه تنطیم و امضا نشده است بنابراین در صورت اقرار به ودیعه حکم علیه ایشان صادر خواهد شد.

با سلام
با توجه به اقرار خواندگان همان۴۰گرم به شما تعلق میگیرد.