شرکت های تعاونی تولید یا تعاونی عام، در کجا به ثبت می ‌رسند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #74249757

سلام
وزارت تعاون و رفاه و کار یا اداره ثبت شرکت ها؟؟ آیا واسه عوض کردن اعضای هیعت مدیره یه بازرس شرکت باید روزنامه بشه و بعد ثبتش کنن تو اداره کار و تعاون شهرستان؟؟ آیا شرکت های اشخاص چی آنها چطور هست باید کجا ثبت بشه و روزنامه

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در اداره ثبت شرکت ها باید ثبت شود

سلام در اداره ثبت شرکتها به ثبت می رسند.

پس از مهیا نمودن مدارک و مستندات لازم و مجوزهای ماخوذه از مراجع ذیربط از طریق اداره ثبت شرکت ها قابل ثبت خواهد بود

سلام. برای ثبت شرکت تعاونی با هر حرفه و شغلی ، لازم است مجوز را از دفتر اداره کل تعاون شهری که تصمیم دارید شرکت تعاونی خود را در آن شهر ثبت کنید، بگیرید.شرکت تعاونی زمانی ایجاد می شود که اساسنامه آن توسط اولین مجمع عمومی عادی شرکت تصویب شود و ساختار هیئت مدیره با تعهد رسمی تعیین شود تا اینکه ابتدا اساسنامه را تصویب کند و سپس آن را برای تصویب نهایی به مجمع عمومی عادی ارائه کند. سپس مانند ثبت بقیه شرکتها در اداره ثبت شرکتها عمل می شود.