حکم ممنوع الخروج زوج در چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #74248257

سلام، یک چهارم حقوق بنده بابت مهریه کم میشود و به نوعی مهریه تعیین تکلیف شده، آیا زوجه میتواند حکم ممنوع الخروجی بنده را بگیرد؟ از کجا باید مطلع شوم که این اقدام را کرده یا نه؟ اگر ممنوع الخروج قطعی شود چگونه میتوانم آنرا برطرف کنم؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول در موارد این چنینی امکان ممنوع الخروجی وجود ندارد.
جهت استعلام میتوانید از طریق سایت http://exitban.ssaa.ir/ اقدام نمایید .

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان چنین اقدامی ندارند و مراتب از طریق سامانه قابل استعلام‌ است

با سلام
اگر طبق قانون برای پرداخت مهریه زوجه تصمیم قطعی گرفته شده باشد نیازی به ممنوع الخروجی نخواهد بود
لذا برای استعلام از ممنوع الخروجی میتوانید از طریق سایت http://exitban.ssaa.ir/ اقدام نمایید .

- در صورتیکه ترتیبی قانونی برای نحوه پرداخت مطالبات مقرر شده باشد امکان ممنوع الخروج کردن بدهکار وجود ندارد.
- با وارد شدن به سایت استعلام ممنوع الخروجی سایت اجرای اسناد رسمی می توانید کد ملی خود را وارد نمایید و سپس در همان لحظه به صورت آنلاین وضعیت را مشاهده نمایید .
- ممنوع الخروجی برای ۶ ماه صادر می شود و هر ۶ ماه نیازمند تمدید بوده و در صورت عدم اقدام به تمدید ، به صورت خودکار رفع اثر می شود .