آیا بنده میتوانم از ایشان شکایت کنم و مبلغی که پرداخت کرده ام را از ایشان پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۸ #74234075

سلام.بنده مبلغی را بابت ضمانت به کارت شخصی واریز کردم که برای بنده کاری انجام دهد.ایشان کار را انجام نداده و از بازگرداندن مبلغ امتنا میکنند.بنده و ایشان هیچ قرارداد کتبی بابت کار مورد نظر که انجام نشده است نداریم .بنده فقط رسید بانکی مبالغی که به کارت ایشان واریز کرده ام را دارم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ارائه دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایید !

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به استناد فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه علیه ایشان اقدام نمایید

با سلام مساله جنبه کیفری ندارد فقط می تووانید از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه علیه ایشان اقدام نموده و به رسید کارت به کارتی که انجام دادید استناد نمائید.

با سلام
نیاز به وجود قرارداد نیست و میتوانید با استناد به پرینت فیش واریزی بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

سلام
از منظر حقوقی،رسیدهای خودپرداز قابل استناد هستند اما از زاویه کیفری و طرح ادعاهایی با مضامین مذکور(کیفری) مستلزم ارائه مستندات و ادله دیگری نیز می باشد و صرفا با یک رسید نمی توان از منظر کیفری علیه شخصی اقامه دعوی کرد.