با توجه به پایان یافتن مهلت اعاده دادرسی امکانش هست قاضی اعاده رو قبول کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #74232681

با سلام و احترام
بنده پرونده حقوقی داشتم بابت اجرت المثل ایام تصرف ملکی رای به نفع بنده صادر و در مرحله اجراییه می باشد ، حال طرف بنده در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۹۹ رای از دیوان عدالت اداری آورده که سرایدار ملک می بوده ( توضیحات این قسمت طولانی می باشد مختصر عرض کردم ) حال ایشان با استناد به رای دیوان ۱۵روز پیش به رای اجرت المثل اعاده دادرسی نموده، با توجه به پایان یافتن مهلت اعاده دادرسی امکانش هست قاضی اعاده رو قبول کند؟ یعنی توجهی به زمان نکند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصل بر صحت وقطعیت احکام هسش واعاده داورسی تحت شرایطی خاص پذیرفته میشه واینکه میفرمایید رای از دیوان اورده باید طرف دعوی شما دستگاه دولتی باشه مگر اینکه دستگاه دولتی از بخشنامه خلاف قانون به شما خسارت وارد شده باشه که دیگه در محاکم عمومی باید طرح دعوی کنید و الا دیوان فقطرسیدگی شکلی میکنه