آیا با رضایت گرفتن از شاکی، باز هم باید ۵ میلیون رو به حساب دولت واریز کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #74214041

سلام وقت بخیر
سه تا سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید
من به دلیل نداشتن مدارک کافی متهم به کلاهبرداری اینترنتی شدم، با رای صادره که باید مبلغ ۴ میلیون به شاکی و ۵ میلیون به حساب دولت ( تبدیل حبس به جریمه نقدی بوده ) پرداخت کنم
۲- شاکی گفته باید پولشو به نرخ روز بدم؟ ( چون یکسال از زمانش میگذره ) چطوری میشه متوجه شد که چقد باید بهش پرداخت کنم که نخاد خیلی ازم بیشتر پول طلب کنه؟
۳- با رضایت گرفتن از شاکی، ممکنه هیچ چیزی برای من بعنوان جرم ثبت نشه؟
ممنونم که همیشه با راهنمایی هاتون برای کسانی که شرایط گرفتن وکیل و مشاور رو ندارند باعث دلگرمی هستید.
خدا به همه شما عزیزان سلامتی بده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- اگر قصد اخذ رضایت از شاکی را داشته باشید دیگر موضوع میزان وجه مورد مطالبه و قانونی یا غیر قانونی بودن آن مطرح نبوده و باید هرطور که شده رضایت شاکی را اخذ نمایید .
-- در صورت اخذ رضایت از شاکی ، موضوع جزای نقدی منتفی خواهد بود .

با توجه به رضایت شاکی جزای نقدی نیز منتفی خواهد بود

در قانون جدید کلاهبرداری قابل گذشت است و محکومیت جزای نقدی با رضایت شاکی برداشته میشود . انچه در حکم دادگاه امده را موظف به پرداخت هستید اما اگر میخواهید رضایت او را جلب کنید بحث متفاوت است