بیمه میگه دادنامه بند ب خارج از زمان مقرر را ارائه دهید؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۵ #74195701

بنده ۹۹/۴/۳ بیکار شدم و چون حقوق ماه اخر و نامه عدم نیاز نمیداد به اداره کار در تاریخ ۹۹/۴/۶ طرح شکایت بابت برگشت به کار و سنوات کردم که به نفع کارفرما شد و بعد اعتراض در حل اختلاف رای به نفع بنده شد که اخراج شدم و حقوق و بیمه بنده را کارفرما بدهد ولی چون قبل رای هنوز مشخص نبود من اخراج شدم یا ترک کار کردم و این شکایات ۵ ماه طول کشید و من ۹۹/۵/۲۹ اقدام به تشکیل پرونده بیکاری کردم و رای قطعی ۹۹/۹/۵ صادر شده چرا بیمه به خارج از زمان بودن نظر داده و میگه دادنامه بند ب خارج از زمان مقرر را ارائه دهید یعنی چه

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب اگر دلیل موجهی ارائه دهید بله میتوانید از بیمه بیکاری بهره مندشوید

با درود
با اعلام عذر موجه اگر مورد پذیرش قرار گیرد میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

شما باید درموقع تقدیم دادخواست به اداره کار قید میکردین مبنی برمعرفی حهت دریافت بیمه بیکاری چون از تاریخ بیکاری به مدت یک ماه مهلت دارین جهت بهره مندی از بیمه بیکاری واین ربطی به پرونده کاری شما نداشت

بیمه شده مکلف است ظرف ۳۰ روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحد های اداره کار آمادگی خودرا برای اشتغال به کار تخصصی ویا مشابه اطلاع دهد مراجعه بعداز ۳۰ روز با عذر موجه وبا تشخیص هیات حل اختلاف تا سه ماه امکانپذیره
لذا از هیات حل حل اختلاف عذر موجه خودرا درخواست کن تا به بیمه بیکاری اعلام نمایند از بیمه بیکاری استفاده کنی