با صدای ضبط شده میتونه از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #74191741

سلام‌ من با یکی پشت تلفن موبایل دعوام شد و به یارو فش زن بچه و افترا بستم انم صدای منو ظبط کرده
من از تهران به اون که شهرستان زندگی میکنه زنگ زدم اون توی تهران باید شکایت کنه یا شهرستان ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صدا اماره میباشد اما فوش دادن و .. جرم محسوب میشود و بستگی به شرایط و قاضی دارد و اینگونه میست که بگوییم تلفن است و صدا و موردی ندارد !

محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است که در فرض سؤال وفق رای وحدت رویه شماره ۷۲۱ محل حدوث نتیجه( شهرستان) صالح به رسیدگی است
صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود

سلام
محل وقوع جرم شهرستانی است که در آن ایشان صدای شما را شنیده اند و در نتیجه دادسرای آن شهرستان صلاحیت رسیدگی به دعوی را دارند چنانچه این انتساب صدا به شما محرز باشد می توانند از شما شکایت نموده و شما را تحت تعقیب قرار دهند
بهتراست با است با یک عذر خواهی ساده موضوع را حل و فصل کنید بهر حال در عصبانیت این چیزها پیش می آید

مزاحمت تلفنی در محل زندگی خودش شکایت می کند وبه دادکاه حوزه زندگی شما نیابت داده می شود