چه خواسته هایی رو میتونم در قالب یک دادخواست مطرح کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۳ #74187532

سلام.وراث متوفی طی تقسیم نامه ای به تاریخ سال ۹۳ ماترک متوفی را بین خود بصورت مشاعی تقسیم نمودند.در ۶سال اخیر کل ماترک در دست یکی از برادران بود و با وجود امضا زدن تقسیم نامه سهم خواهرا رو نمیده.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . اظهارنامه مطالبه اجرت المثل ارسال نمایید و تنفیذ تقسیم نامه را از دادگاه بخواهید .

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقسیم سهم الارث و اجرت المثل ایم تصرف تنظیم نمایید

با سلام .
دادخواست مطالبه سهم الارث و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

درود بر شما، در این مورد میتوانید هم بایستی دادخواست تقسیم سهم‌الارث را مطرح نمایید، هم طی دادخواستی اجرت‌المثل ایام تصرف ایشان را مطالبه نمایید، هر دو دادخواست با استناد به تقسیم نامه ی مذکور و از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام شود.

با سلام دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و همچنین دادخواست مطالبه سهم الارث مطابق تقسیم نامه..

سلام. مطالبه سهم الارث مطابق تقسیم نامه و همچنین در صورتی که بردرتان بدون اذن کل ماترک را متصرف بوده، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف.

با درود می‌توان ابتدا اظهارنامه ای به ایشان ارسال کرد در صورت عدم‌ افاقه دادخواست مطالبه سهم الارث به لحاظ تقسیم نامه تنظیمی را بنمایید