اگه اعسارش قبول بشه بدون هیچ وثیقه آزاد میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #74149103

سلام وقت به خیر
من از همسر سابقم دیه طلب دارم و رای قطعی صادر شده و در فرصت ۳۰ روزه که داشت اعسار نزده و رفته زندان و الان اعسار زده و میدونم اعسارش پذیرفته میشه چون یه خونه دارد که جزء مستثنیات دین میشه الان چون خارج از فرجه اعسار زده وثیقه میخاند تا پایان پرداخت بمن دیه ها یا نه؟ اگه اعسارش قبول بشه بدون هیچ وثیقه آزاد میشه و آن وقت اگه قسطهاش را نپردازد من باید برم دنبال حکم جلب و....
و ممنون از راهنمایی شما بزرگواران.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر اعسار ایشان پذیرفته شود. بدون وثیقه آزاد خواهند شد.
ولی باید اقساط را به موقع پرداخت کنند

با سلام

محکومیت به پرداخت دیه مانند سایر محکومیتهای مالی هست و در صورت پذیرش اعسار تقسیط انجام میشه و در صورت حبس بلافاصله آزاد میشه (بدون تودیع وثیقه البته با پرداخت مبلغ اولیه که در حکم اعسار آمده)...
ضمنا ثبت دادخواست اعسار دارای مهلت و زمان نیست و محکوم علیه در هر مرحله ای اعم از رسیدگی و اجرا میتونه دادخواست اعسار ثبت کنه...
در صورت عدم پرداخت اقساط، بله می توانید برای جلب اقدام نمایید