راهی هست که سود یا زیان احتمالی بر اساس نرخ روز محاسبه شود نه بر مبنای قیمت خرید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۸ #74084426

سلام
حدود یکسال قبل از طریق یک دوست که مشاور املاک دارند یک واحد آپارتمان ۶ دانگ رو به صورت وکالت تام خریدم.
قبل از تسویه کامل در محضر و تحویل ملک به مشکل مالی خوردم و همون دوست مبلغ ۱۰% از ثمن رو قرض دادن، منم از بابت تضمین، ۱۰ % از وکالت ملک رو بنام ایشون منتقل کردم و چون مشکل مالی حل نشد ، قرار شد ملک رو سریعتر بفروشن تا هم با مالک قبلی و هم با شریک تسویه کنم.
از جهت تسریع کار یه قرارداد دستی با امضای ۲ شاهد تنظیم کردم که اگر ملک بالاتر از قیمت خرید فروش رفت بعنوان پاداش و امتیاز با وجود ۱۰% از مالکیت ملک طبق وکالتنامه جمعا ۲۵% از مابد التفاوت فروش رو بهشون بدم.
ولی انجام نشد. و من گرفتار موندم.
حالا همه چیز چند برابر شده و ملک رو اومدیم بفروشیم ، ایشون مدعی شدن که طبق تفاهم کتبی ، مابد التفاوت قیمت باید ۲۵% به ایشون برسه. در تفاهم نامه اومده که مقرر شد ملک به فروش رفته و به مابدالتفاوت قیمت خرید و فروش سود یا زیان گفته میشود. از نظر عقلی، من سود یا زیان احتمالی دارم منتها بر مبنای نرخ روز و تاثیر تورم در افزایش قیمتها سود نخواهد بود.

سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید به نرخ روز محاسبه شود

با سلام و ادب
باید به نرخ روز محاسبه گردد و طبق تفاهم نامه عمل شود.

درود .مطابق قرارداد باید عمل شود وبراساس قرارداد مبنا قیمت خرید ملک بوده واز سودروز قرار بوده به ایشان مرداخت شود.

درود
بله به نرخ روز محاسبه می شود.

بله قاعدتا به نرخ روز می‌بایست محاسبه می شود

باتوجه به اینکه ایشان وکالت ۱۰ درصد را دارند نسبت به بیش از آ« نمی توانند کار یانجام دهند و باید از طریق دادگاه ادعای خود را ثابت کنند و بنظر می رسد باید صبر کنید تا ایشان مطالبات خود را در دادگاه مطرح کند و قاضی پرونده مدارک و دفاعیات طرفین را بشنود تا بتواند رای عادلانه ای بدهد.

با درود قاعدتا به نرخ روز می‌بایست محاسبه گردد.