راهی برای برگزاری مزایده بدون فک رهن هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #74040175

در خصوص ملک مشاعی به صورت سه دانگ سه دانگ که بخشی از سه دانگ بنده به دلیل تامین خواسته توقیف می باشد و ۶ دانگ ملک به علت وام در رهن بانک مسکن می باشد. پس از تاییدیه عدم افراز از اداره ثبت موفق به گرفتن دستور فروش ملک مشاع با حفظ حقوق مرتهن و حفظ حقوق تامین خواسته طلبکارم از من شدم. کارشناسی قیمت ملک انجام شده الان تو اجرای احکام برای تشکیل پرونده میگن اول باید بری وام رو تسویه کنی و ملک رو فک رهن بکنی بعد از اون میشه مزایده رو برگزار کرد. میخواستم ببینم راهی برای برگزاری مزایده بدون فک رهن هست؟ که مثلا ارزش ملک ۱۹۵۰ الان کارشناسی شده یک خریداری بخره و ۱۵۰ تومان وام بانک از پول اون به بانک داده بشه و سهم باقیمانده هر نفر ۹۰۰ تومن میشه که از سهم من ۵۰۰ تومان توقیف تو حساب دادگستری بمونه واسه پرونده مطالبه وجهی که طرف تامین خواسته کرده و ۴۰۰ تومن الباقی رو به من بدن و شریکم هم ۹۰۰ تومن خودش رو بگیره. چون شریکم راضی به فروش ملک نیست.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در این خصوص بایستی با بانکی که سند در رهن آنجاست رایزنی کنید، قبول درخواست شما غیرممکن نیست.

درود
یا باید فک رهن کنید یا رضایت کتبی بانک را ارئه دهید.

میتوانید از اجرای احکام تقاضای استعلام از بانک جهت کسب نظر پیرامون مزایده را بکنید . در صورتیکه موافقت بانک برای انجام مزایده اخذ شود نیازی به فک رهن نیست .

سلام خیر شما باید حقوق مرتهن پرداخت کنید بعد برای مزایده مجوز اجرای احکام می دهد. وراه دوم با وجوداینکه اولویت خرید مزایده باشماست میتوانی باشخصی بعنوان ثالث قرارداد نوشته وپول بانک پرداخت کرده ومابقی با پول شخص ثالث برای خود گرفته وسند را برای ایشان انتقال دهید.