آیا من الان با گواهی عدم سازش که علت های اختلافمون در اون ذکر شده میتونم درخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #74034697

سلام من ۷ سال با همسرم زندگی کردم طی این مدت ما با هم مشکلاتی داشتیم که در نهایت تصمیم گرفتیم به صورت توافقی جدا بشیم از اونجایی که مراحل طلاق توافقی اخیرا تغییراتی داشت ۵ هفته طول کشید تا جلسات مشاوره تموم بشه و گواهی عدم سازش رو بگیریم زمانی که خواستیم به دفتر مرجع قضایی برا ثبت نامه به دادگاه مراجع کنیم همسرم پشیمون شد و الان میگه طلاق نمیدم ضمن اینکه بنده سه ماهه که با ایشون زندگی نمیکنم و از ابتدای توافقمون جهیزیه م رو بردم و از خونه مشترکمون رفتم اما هیچ شاهد و سندی نداشتم همه چیز بین خودمون بوده، آیا من الان با گواهی عدم سازش که علت های اختلافمون در اون ذکر شده میتونم درخواست طلاق بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تقاضای طلاق را مطرح کنید ولی نه به صورت توافقی . درخواست شما از سوی دادگاه بررسی شده و در صورت پذیرش عسر و حرج منتهی به صدور گواهی عدم امکان سازش خواهد شد . برای طلاق توافقی ، حضور توامان زوجین یا وکلای آنها از زمان تقدیم دادخواست لغایت ثبت واقعه طلاق در دفتر رسمی طلاق الزامی است .

با سلام
با توجه به توضیح تان با توافق میتوانید تقاضای طلاق توافقی نمایید

خیر. فقط در صورتی که توافق داشته باشید می توانید با مدارکی که دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و تقاضای طلاق توافقی مطرح کنید.