کلاه برداری کارت به کارت در صورت فریب در شخصیت امکان به نتیجه رسیدن وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱ #74008642

با سلام. بنده مدتی پیش به شخصی در تلگرام ارز دیجیتال (بیتکوین) فروختم به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان. الان یکی از من به جرم کلاه برداری شکایت کرده و حساب من رو به همین میزان مسدود کردن و از دادیاری منطقه ما پیامک اومده که به این دادیاری مراجعه کنید.
به نظرم میاد که اون شخص که بهش بیتکوین فروختم با فیشینگ یا کلاه برداری شماره کارت من رو داده به یکی و خودشو به اسم من جا زده و پول به کارت من زده شده ولی اون شخص به نفر اول جنسشو تحویل نداده یا خلاصه پولشو خورده و از طریق من تبدیل به بیتکوین کرده .

من چت هایی که با اون شخص انجام دادم رو هم دارم
اینا اصلا به درد میخوره؟؟

من چطوری ثابت کنم که کلاه بردار یه شخص دیگه هست و من طعمه بودم؟؟

چیکار میتونم بکنم که برای من سابقه کیفری حساب نشه؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر گونه اسناد و مدارک من جمله چت یا پیامک های مبادله شده که موید عدم نقش شماست را پرینت گرفته و در روزی که برای حضور در دادسرا تعیین شده به دادیار تحویل نمایید.