وصول مطالبه در اثر کارت به کارت اشتباهی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #73972665

یه کارت به کارت اشتباهی به مبلغ۳۰۰ هزار تومن شده، ۵ تا آدرس از حساب های بانکیش در آوردم، ولی مجهول المکان ثبت کردم دادخواست رو، تاریخ دادگاه ۹۸/۴/۲۵ هست، الان می‌خوام حساب های بانکیش رو مسدود کنم ولی وسع دادن هزینه تامین خواسته رو ندارم بدم، برای مسدودی حساب هاش چی کار کنم، به اون پول قبل از تاریخ دادگاه نیاز دارم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام راهکار فوری فقط تامین خواسته است که باید خسارت احتمالی تعیین شده از سوی دادگاه رابسپارید.

دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی رو به شعبه ارائه دهید

سلام- مراجعه به شورای حل اختلاف و چنانچه فرد مورد نظر در شهر شما سکونت داشته باشد به راحتی می توانید پول خود را مطالبه کنید/. در صورتیکه از استان و شهر دیگری باشد می توانید به بانک مراجعه و بعد رای دادگاه رو بگیرید و در نهایت پول خود را از استرداد نمائید/.