در آخر قطع پیوند در صورت ندادن حساب به گونه که درخت خشک نشود جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #73965142

سلام خسته نباشید شغل من هرس و پیوند درخت است پنج سال پیش برای فردی پیوند درخت زدیم و طبق عرف قیمت هر پیوند هزار تومن گرفتیم اون فرد مخالفت کرد کار مان به پاسگاه کشید و با جر بحث به توافق رسیدیم و پولم را گرفتم در میان جر بحث گفتم اگه پولم ندی پیوندم را میبرم حالا بعد پنچ سال از من شکایت کرده و قرار است به آگاهی برم بابت درخت که نبریدم گویا دوباره پیوند زن گرفته و به اختلاف خوردن چون پنج سال از کار من گذشته و من پول خود را گرفتم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و خسته نباشید
قطع وبریدن پیوند درختی که انجام شده ودر حال رشداست در ماده ۶۸۶ ق.م.ا قرار می گیرد ودر این مسئله قصد وجود داشته واگر اثبات شود پیوندی که به درخت زده شده روی سهل انگاری و عدم توجه شما نگرفته شده به موجب ماده ۶۸۶ ق.م.ا مرتکب جرم شده است
ماده ۶۸۶ قانون مجازات اسلامی در این مورد مقرر کرده است: «هر کس درختان موضوع ماده یک قانون گسترش فضای ‌سبز را عالما و عامدا و برخلاف قانون مذکور قطع یا موجبات از بین ‌رفتن آنها را فراهم آورد، علاوه بر جبران خسارت وارده، حسب مورد به حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۳ سال یا جزای نقدی از ۳ میلیون تا ۱۸ میلیون ریال محکوم خواهد شد.»

سلام و ارادت
شما تخلفی انجام نداده اید و جای نگرانی نیست . ادعای طرف مقابل هم احتمال بسیار زیاد رد میشود .

با سلام
با این اوصاف و فرمایشات شما ، مرتکب جرمی نشده اید و جای نگرانی نخواهد بود .