با توجه به اسناد مالکیت عادی و اقدامات موصوف جهت رفع تصرف از ملک مذکور ڇه نو دعوای از نظر حقوقی مطرح نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۰ #73963636

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کارشناسان حقوقی ووکلای عزیز
بنده زمینی با کابری مسکونی با اسناد عادی خریداری نموده ام که سه طرف ان محصور بوده و یک طرف غیر محصور سلسله مراتب مالکیت با اسناد عادی و بنچاق و تقسیم نامه ایادی ما قبل در ید اینجانب به انضمام قباله عادی زمین و اقدامات صورت گرفته جهت اخد سند مالکیت رسمی از جمله استعلام مسکن و شهرسازی و اداره اوقاف توسط ید ماقبل موجود است و پس از مدتی تقریبا شش ماه پس از انجام اخذ استعلامات در معیت کارشناس ثبت در هنگام باز دید از ملک مذبور مشاهده نمودم شخصی طرف غیر محصور را با بلوک سیمانی حصار کشی نموده و درب ورودی نصب نموده و با سقف کاذب اتاق کوچک گوشه ای از زمین بنا نموده و شخص ناشناسی را بعنوان مستاجر در ان ساکن نموده است و تا جایی که تحقیق نموده ام شخص غاصب که ادعای مالکیت دارد اسناد عادی نامعتبر و صوری دارد و بدون مجوز اقدام به حصار کشی و ایجاد بنا نموده و سابقه زمینخواری هم دارد لذا از محضر اساتید محترم خواهشمندم با توجه به اسناد مالکیت عادی و اقدامات موصوف جهت رفع تصرف از ملک مذکور ڇه نو دعوای از نظر حقوقی مطرح نمایم تا به نتیجه مطلوب منتهی گردد.ضمنا مساحت کل زمین ۴۰۰ متر مربع می باشد.
با تشکر از زحمات و معاضدت شما بزرگوارن محترم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید.

با درود
دادخواست تصرف عدوانی و قلع و قمع مستحدثات را مطرح فرمایید.
بهتر است از وکیل دادگستری در طرح دعوی بهره گیرید، دعواهای حقوقی نیازمند تخصص هست.

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی و اجرت المثل ایام تصرف بدهید

دادخواست رفع تصرف عدوانی از ملک را علیه متصرف عدوانی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید