چطور به رای اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۵ #73912271

سلام وقت بخیر
بنده موجر هستم و خانه را فروخته ام
مهلت مستاجر تمام شده اما خانه را خالی نمیکند
رای شورای حل اختلاف تمدید با ۲۵ درصد افزایش بوده
ولی روز دادگاه اعلام نکردم که خانه فردخته شده
میخواهم به این رای اعتراض کنم و نیاز به راهنمایی دارم
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مهلت اعتراض شما سپری نشده باشد میتوانید اقدام نمایید.

درودبرتو دادخواه عزیز
بطور کلی یک امر ترافعی است .اجاره عقدی موقت ست. بنابراین با پایان مدت آن،اجاره نیز پایان میگیره و مستاجر باید مورد اجاره را تخلیه کنه.وقتی خواهان باتقدیم دادخواست چیزی بخواد که به زیان دیگری ست به خوانده نیزاطلاع داده میشه،تا به دفاع ازخود بپردازد.قانونگذاربه جهت اطمینان موجران در مورد تخلیه، ماده تدابیری را درنظرگرفته است.به موجب ماده ۱۰ آیین نامه اجرایی:نیازی به ارائه دادخواست نمیباشد.و همانطور که ماده۳آیین نامه اجرایی نیز بیان کرده این درخواست لازم نیست در قالب دادخواست باشد.و اما می‌بایست این شرایط را دارا باشید👇
۱-قیدمدت اجاره:۲- در دو نسخه تنظیم شود.۳- به امضای موجر و مستاجر برسد.چرا که امضا میتواند به نوشته سندیت ببخشه.
۴-بوسیله دو نفر افراد مورد اعتماد طرفین به عنوان شهود گواهی گردد.سپاسrramezani

اگر فرجه اعتراض باقی است در مهلت بدان معترض شوید.

با سلام واحترام میتوانید در موعد مقرر اعتراض خود را ثبت نمایید چنانچه موفق به اعتراض در موعد مقرر نشدید می توانید با اعلام عذر موجه خود اعتراض نمایید

درود
در مهلت مقرر اگر فرصت اعتراض دارید اعتراض کنید

با توجه به اینکه خانه را فروختید و سند را منتقل کرده باشید طبق مصوبه ستاد ملی کرونا از موجبات تخلیه ملک توسط مستاجر خواهد بود