آیا ارث فرزندم به خواهر و برادر ناتنی تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۶ #73901628

۳سال پیش شوهرم قبل فوت تمام اموال و دارایی هاش بنام پسرم کرد و هیچ چیز برای همسر اول و فرزندان همسر اول نداد.الان حدود ۳ماه پسرم فوت کرده و فاقد فرزند و زن بود.ایا تمام اموال پسرم به من میرسه؟یا به برادر و خواهر ناتنیشم ارث تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام سهم ایشان متعلق به مادر خواهد بود.

باسلام درصورتی که مادر درقید حیات باشد به برادر و خواهر ناتنی چیزی نخواهد رسید.

تمام اموال به شما تعلق میگیرد

درود
خواهر و برادر ناتنی از پسر شما ارث نمی برند

درود بر شما، تمام سهم ایشان متعلق به مادر خواهد بود.

باسلام ورثه مادر و برادر و خواهر فرزند شما می باشند و به شما و برادرو خواهر فزندتان ارث میرسد در صورت تک فرزند بودن فرزندتان

سلام
تمام ارث ایشان به مادر می رسد نه به خواهران و برادران