اگر بخوام شکایت کنم چقدر زمان میبره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #73898987

سلام من یک ماه پیش رفتم دندانپزشکی دوتا دندون کشیدم بعد چندروز دوباره درد میکردم رفتم گفتن ریشه تدی دیواره های لثم مونده خواست که بکشه دستش لیز خورد رفت زیر زبونم و زیر زبونم خونمردگی و سیاه شد و اون ریشه هم نتونست بکشه بعد چندروز حالم خیلی بدتر شد زنگ زدم گفتن شمارو می‌فرستیم یه جای دیگه پیش یه دکتر ماهر رفتم اونجا گفت عفونت شدید کرده وباید پنی‌سیلین روزی دوبار به اضافه یه سری قرصهای دیگه بخورم بعد بیام برای کشیدن بعد از دوهفته رفتم گفت بشین برات جراحی کنم، جراحی انجام شد و بخیه هم زدن بدون اینکه دکتر عکسی بگیره بعد از دوروز بازهم درد داشتم به پزشک خودم که خانوادگی پیشش میریم ولی چون یکم هزینه هاش گرون بود رفتم گفت برو عکس بگیر گرفتم آوردم وبازهم ریشه در لثه جا مانده بود زنگ زدم به درمانگاه که گفته بود و قول داده بودن بعداز اتمام جراحی کل هزینه های منو برگردونن ولی درکمال ناباوری زدن زیزش و گفتن ما هزینه ای که کردینو دادیم به پزشک بعدی و هیچ وجهی به شما نمیدیم و گفت برو شکایت کن بعدش که گفتم هندز ریشه جا مونده در لثه گفتن بیار ببینیم عکسو بردم نشون دادم و گفتن برو هرجا که میخوای ریشرو بکش گواهی بیار چقدر شده وبرای چی تا ما هم اصل پولو بهت برگردونیم هم پول پزشک اما میترسم بازهم فریبم بدن و بعد از اینکه جراحی کنم و ریشرو در بیارم بزنن زیر حرفشون و دیگه دستم به جایی بند نباشه میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم؟ اگر بخوام شکایت کنم چقدر زمان میبره و چقدر هزینه برمی‌داره برام و آیا میتونم خسارتمو ازشون بگیرم یا خیر؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام به طرح دعوی کنید

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت علیه پزشک و درمانگاه طرح کنید تا پرونده به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شود و دادگاه شما را جهت معاینه به پزشک قانونی معرفی کرده و رای دادگاه طبق نظریه نهایی پزشک قانونی صادر می‌شود.

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت علیه پزشک و درمانگاه طرح کنید تا پرونده به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شود تا دادسرا جهت معاینه شما را به کمیسیون پزشکی، پزشکی قانونی معرفی کند ، زمان در این خصوص قابل پیش‌بینی نیست

سلام
این قبیل شکایات هم در نظام پزشکی و هم در دادسرای جرائم پزشکی (در صورت وجود وصف کیفری) قابل طرح است. اما طبعا مستلزم ماهها صرف زمان خواهد بود.