"قرار جلب به دادرسی و قرار منع تعقیب" به چه معنا میباشند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #73887247

طبق طلاق توافقی حضانت دختره ۷سالم با پدرش هستش و دو سه هفته اخیر متوجه شده زخمایی رو بدن دخترمه و خودشم اظهار کرد که پدرش کتک زده و حتی گردنشم با آب داغ سوزونده بود، من پزشکی قانونی بردم و شکایت کردم از پدرش، حتی دستور قضایی برا تحقیقاته محلی دادن و از همسایه ها پرس وجو شد، امروز ابلاغیه صادر شده و نوشته شده
"قرار جلب به دادرسی و قرار منع تعقیب" این یعنی چی؟
میشه اعتراض داد؟
پس این ادله و ۲ نامه پزشکی قانونی و اظهارات همسایه کافی نبوده برا اثبات کودک آزاری؟
چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما با دو عنوان از پدر شکایت کرده اید یکی احراز شده و قرار جلب به دادرسی صادر شده و دیگری به علت عدم احراز ، قرار منع تعقیب صادر شده و می توانید به آن اعتراض کنید .

صرف نامه پزشکی قانونی انتساب بزه را به همسرتان ثابت نمی کند وهمسایه ها هم در منزل شما نبوده اند که شهادت دهند
بنابراین راه های دیگری رابرای اثبات ادعایتان باید انتخاب کنید

سلام دوست گرامی
پاسخ همکارم جناب آقای بهنام رفیعی کامل و جامع است، اتهامات متعددی بوده که نسبت به برخی متهم، گناه کار شناخته شده و نسبت به برخی بی گناه.

قرارجلب به دادرسی: یعنی پرونده ارسال میشود به دادگاه
قرارمنع تعقیب : یعنی پرونده ارسال نمیشود به دادگاه چون‌ متهم‌بی گناه است

سلام
ظاهرا شما دو اتهام به متهم وارد کردید که نسبت به یکی از دو اتهام قرار جلب به دادرسی صادر شده یعنی از نظر مرجع رسیدکی جرم واقع شده و باید به اتهامش در دادگاه رسیدگی بشه، اما نسبت به یک اتهام دیگر قرار منع تعقیب صادر شده یعنی از نظر مرجع رسیدگی جرم واقع نشده یا مستندات برای اثبات آن کافی نبوده و قرار منع تعقیب صادر شده که میتوانید به آن اعتراض کنید