شاکی با حکم جلب مدام ایجاد مزاحمت میکند چگونه میتوان حکم جلب را باطل کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۰۲ #73848774

با سلام مادر اینجانب بدلیل پرداخت بدهی محکوم شده است و دادخواست اعسار داده و پذیرفته شده و جلسه تعیین گردیده اما اجرای احکام بدون استعلام این مطلب به او حکم جلب داده و قاضی پرونده مرخصی میباشد.شاکی بصورت مداوم با حکم جلب ایجاد مزاحمت میکند.طبق تحقیقاتی که کردیم حکم جلب یکماهه میباشد که از تاریخ ان گذشته است.اما کلانتری دقت نمیکند.حال باتوجه به نبود قاضی و تعیین جلسه اعسار چگونه میتوان حکم جلب را باطل کرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا فقط دادخواست اعسار دادید . تا حکم اعسارصادر و قطعی نشود جلب منتفی نمی شود .
چون مدت اعتبار برگ جلب تمام شده کلانتری نمی تواند مادرشما راجلب کند .

با سلام
درصورت اتمام مهلت حکم جلب دیگر نمیتوان باآن حکم جلب اقدام کرد مگراینکه تمدید شود.برای خلاصی ازحکم جلب اگر میتوانیدضامن معتبر معرفی کنید تاحکم جلب باطل شود.درعوض تا صدور حکم قطعی اعسار برگ جلبی صادر نخواهد شد

با سلام و احترام
اگر درخواست اعسار محکوم پذیرفته شود حکم جلب منتفی می شود

با سلام مخاطب گرامی چنانچه اعسار ایشان قبول شده بود جلسه دادگاه تعیین نمیشد اجرای احکام فقط با حکم قاضی شعبه رسیدگی کننده به اعسار جلب را منتفی خواهد کرد بنابراین هنوز اعسار رسیدگی نشده و پذیرفته نشده تا جلب منتفی گردد. اعتبار یکماهه جلب هم مجددا قابل تمدید است.