وضعیت کورکی بعدی و همچنین احتمال تغییر آن به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۹ #73848495

سلام
ماشین بنده با یک موتوری که در خلاف جهت در حال حرکت بود تصادف کردم که متاسفانه راکب موتور در بیمارستان فوت شده است
با توجه به بهم ریختن صحنه دادستان دستور کورکی فرضی داد که در کورکی مذکور راکب صددرصد مقصر شده است در حال حاضر اولیای دم به کورکی اعتراض نموده اند حال چند مساله قابل طرح است
بنده تا کی بایستی منتظر رای دادگاه و متعاقبا ترخیص ماشین باشم
,وضعیت کورکی بعدی و همچنین احتمال تغییر آن به چه صورت می باشد
با توجه به نداشتن گواهینامه بیمه نامه و کلاه ایمنی راکب موتور سوار جبران خسارت ماشین به عهده کیست (ماشین بیمه بدنه دارد)
با توجه به موارد مطرح شده در صورت امکان راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
به محض اینکه مقصر حادثه شناخته بشه و طرفین دیگه اعتراضی به کروکی نداشته باشند میتوانید درخواست رفع توقیف رو تقدیم فاضی کنید
چون هیات کارشناسی هم از مشاهده اثار و بررسی میدانی صحنه سانحه و شنیدن اظهارات شهود اعلام نظر مینمایند احتمال تایید کروکی فرضی بیشتر است
در صورت تقصیر راکب موتور در وقوع سانحه جبران خسارت به عهده وراث ایشان است
اما اگر ببمه بدنه داریدپیشنهاد میکنم فرانشیز بیمه بدنه رو به جون بخربد و از بیمه بدنه تون استفاده کنید .

در خصوص کروکی که راهور میتواند تعیین کند که چه شخصی مقصر است برای خسارات هم بهتر است از بیمه بدنه استفاده کنید