چه راهکار قانونی وجود دارد که بتوانم ملک خودم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #73837912

باسلام
زمینی که سند دفترچه ای داشته را طی فروشنامه دستی حدودا ۱۸۰ متر ان را از مالک اصلی که اخرین پلاک از ۱۷۰۰ متری باقی مانده بود را خریداری نمودم و ثمن ان نیز نقدا پرداخت گردید، حدودا دو ماه بعد فروشنده ملک را به شخصی دیگر فروخته! با اعتراض و جلوگیری از سوی بنده به خریدار جدید هشدار دادم که ملک طی فروشنامه رسمی متعلق به اینجانب میباشد باتفاق نزد فروشنده رفتیم و قرار شد مبلغ دریافتی را به ایشان عودت دهد، ضمنا تمامی مکالمات جلسه ضبط گردیده، در چندین نشست مکرر متاسفانه مدتی بعد وکیل ایشان به بنده گفته ملک متعلق به شماست طبق فروشنامه اول، لذا فروشنده اقدام به فروش مال غیر کرده حکمش زندان است، اما چنانچه شما به ایشان اختیار مالکانه بدهید، میتواند به عناوینی ملک را پس گرفته بشما عودت دهد، بنده هم گول افکار پلیدشان را خوردم، و اقرار مالکانه داده ام حدودا ۵ ماه بعد، در این مدت خریدار دوم ملک را در تصرف خودش گرفته و مشغول ساخت بوده، (( از انجای که بنده دو قطعه زمین ۱۱۰ متری و ۱۸۰ متری )) خریده بودم فروشنده بی وجدان از اقرار مالکانه ای که بابت زمین ۱۸۰ متری بایشان داده بودم، دادخواست دعوی داده در دو مرحله کیفری که منتهی به منع تعقیب گردیده، و دو مرحله حقوقی که مرحله اول اخرین جلسه درخواست استرداد دعوی داده مرحله دوم حکم بطلان دعوی صادر شد (( بنده هم در طی مراحل دعوی سند تک برگی بابت ۱۱۰ متری درخواست و تحویل گرفته ام. سوال اول ادعای فروشنده بابت اقرار مالکانه تایید اقاله بوده که رد شد، ایا اختیار مالکانه ای که به ایشان داده بودم پس از چهار ماه فروش مال بنده به غیر اعتبار دارد؟؟؟ سوال دوم در فروشنامه تمامی خیارات برای فروشنده ساقط شده بود، ملکی را خریده بودم و عقد بیع قانونی انجام و ثمن ان تحویل فروشنده گردید، حال با اقرار مالکانه چه چیزی به من ( خریدار ) داده شد؟ هیچ سوال اصلی با توجه به اینکه ملک بنده در تصرف خریدار جدید و ساخته شده، درصورتی که مطلع شده بود بنده مدعی مالکیت میباشم با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طرح سوال طوری انجام شده که به نظر نیاز به مشاوره به همراه پرسش و پاسخ به یکی از طرق حضوری یا تلفنی یا به نحوی دیگر است....