بخاطر این توهین و حرفایی که تو پیام زده این شکایت به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۹ #73836673

سلام،
خانومی چند وقت پیش به من پیام داد و توی اون پیام ها به من توهین کرد با کلماتی --------------- و... درحالیکه اون خانوم خودش به من پیام داد و من حتی یک کلمه هم جواب ندادم و چیزی نگفتم، این خانوم قبلا با همسرم در ارتباط بوده ولی چون خیلی مزاحمت درست کرد برای همسرم همسرم ازش شکایت کرد بعد با گرفتن تهعد رضایت داد، ولی اینبار دیگه این خانوم به من پیام داد و به من توهین کرد و به من میگفت باید از این زندگی گمشی بیرون و امثال این حرفا، من با اسکرین این پیام ها رفتم ازش شکایت کردم، حالا میخوام بدونم بخاطر این توهین و حرفایی که تو پیام زده این شکایت به جایی میرسه؟ میتونم محکومش کنم؟ درضمن یک فیلمم ازش دارم که دفعه قبل که خواستیم شکایت کنیم با التماس میگفت غلط کردم و... که ما صرف نظر کردیم از شکایت، اون فیلم که با گوشیم گرفتم به دردم میخوره؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص توهین و مزاحمت شکایت خود را پیگیری کنید و بله پیامها مدرک می باشند.

باسلام شما می‌تونید با طرح شکواییه ایجاد مزاحمت، توهین، فحاشی ،ناسرا از نامبرده شکایت نمایید.

بله امکان محکومیت وجود دارد.

با سلام
هرگونه دلیل و مدرکی که در دست دارید به دادگاه ارایه نموده و از ایشان به جرم مزاحمت و ارسال پیام های توهین امیز و یا هر موضوع دیگر اقدام نمایید که صد البته امکان محکومیت ایشان در دادگاه وجود خواهد داشت

با سلام چنانچه متن پیامک حاوی اهانت باشد در رویه قضایی دادگاه ها حکم شلاق محکوم علیه را صادر می نماید

فارغ از هرگونه مشکلات قبلی بین شما و اون خانم توهین و تهدید خود جرمی مستقل هست و درصورتی ک با مستندات شما محرز و اثبات گردد قطعا برای شخص موهن مسئولیت ایجاد خواهد کرد شکایت خودتون رو از ایشون با حفظ و ارائه مدارک خودتون پیگیری کنید

سلام
با توجه به توضیحات شما، میتوانید علیه ایشان شکایت طرح کنیدو امکان محکوم شدن شخص وجود دارد