شکایت از کارگاه جوشکاری پر سر و صدا چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۷۷۰ #73818151

سلام وقت بخیر.
در همسایه کناری ما که در منطقه ای مسکونی واقع است، شخصی سال هاست کارگاه آهنگری و جوشکاری در دارد و به طور مداوم از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱ صبح و ۱۴:۳۰ الی ۱۷ عصر (حتی روزهای تعطیل) مشغول به کار می شود و باعث ایجاد صداهای بسیار ناهنجار و گوشخراش (صدای فرزکاری، کوبیدن پتک، برش کاری، جابجایی آهن آلات و ...) و بوی نامطبوع هنگام رنگ کاری و آلودگی نمای منزل اینجانب شده که موجب سلب آسایش می گردد.
تاکنون بارها به صورت مسالمت آمیز با او صحبت شده و تذکرهای فراوانی داده ایم اما به هیچ عنوان ملاحظه نمی کند و پاسخ هایی از قبیل : «مشکل از من نیست و مشکل از شماست»، «محل سکونت تان را تغییر دهید»، «ساعت ۸ صبح و ۱۴:۳۰ بعد از ظهر زمان خوابیدن نیست»، «روز هفته تعطیل است و کار من تعطیل نمی شود» و ... ارائه می دهد.
این مشکلات از زمانی غیرقابل تحمل گردید که دارای فرزندی شدیم و موارد ذکر شده به شدت او را تحت تاثیر قرار داده است و مدام بی قراری و وحشت می کند.
سوال بدنده این است که آیا می توانم از او شکایت کنم و شکایت من به جایی خواهد رسید؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و ارسال نمایید
در صورت عدم حصول نتیجه
با تهیه استشهادیه از همسایگان شکایت در خصوص مزاحمت نمایید

با سلام به اتفاق سایر همسایه ها شکوائیه تنظیم و به دادسرا برده و چنانچه شغل ایشان جزوه مشاغل مزاحم محسوب گردد می بایست از آن مکان نقل مکان نمایند