رفع اثر از تامین خواسته به وسیله تهاتر بابت مطالبه مهریه زوجه

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۷ #73814264

با سلام، زوج مبلغ یک میلیارد وجه نقد سپرده زوجه را با تامین خواسته و همزمان با مطالبه وجه توقیف نموده و خواسته در حال رسیدگی است. با توجه به اجرائیه مهریه ده میلیارد تومانی اخذ شده توسط زوجه به طرفیت زوج، آیا امکان رفع اثر از تامین خواسته به وسیله تهاتر پیش از صدور هرگونه حکم ناشی از تامین خواسته وجود دارد؟ با سپاس.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر چینین خواسته ای امکان پذیر نیست.

باسلام خیرچنین امکانی وجودندارد،

سلام خیر امکان ندارد

با سلام
خیر امکان پذیر نمی باشد.

سلام وقت بخیر
خیر این مورد ممکن نیست.

باسلام
کاربر گرامی تامین خواسته به جای خود ابقا می ماند تا زمان قطعیت حکم دادگاه و در مرحله اجرای حکم میتوان از تامین مربوطه به عنوان تهاتر کل یا بخشی از مبلغ محکومیت استفاده نمود.

خیر باید رسیدگی شود و بعد از اثبات تهاتر صورت گیرد.