عمویم میتواند ادعا کند یا از مادربزرگ پیرم وکالت بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #73799365

سلام.
پدرم به رحمت خدا رفته و مادربزرگم بالای ۸۰ سال دارد و در خانه سالمندان هست و هزینش به عهده من هست. قبل از ان هم پیش خودمان بود و خانه اش را فروخت و نوشته دستی داریم که نوشته هیچ حقی از فرزندانم ندارم. ایا الان یک ششم را میبرد راهی ندارد. عمویم میتواند ادعا کند یا از مادربزرگ پیرم وکالت بگیرد برای ادعا.ممنونم میشم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مادر بزرگ شما نوشته ای تنظیم و به موجب آن اعلام نموده باشد که سهم الارث شان از پدر شما یعنی یک ششم را به شما بخشیده یا به شما واگذار و پول آن را دریافت نموده است و اصالت این نوشته محرز باشد این نوشته معتبر بوده و دیگر عموهای شما نمی‌تواند ادعایی در این مورد داشته باشند
و البته‌ عموهای شما می توانند از مادر بزرگ شما وکالتنامه برای انجام کارهایی که لازم هست بگیرند و ممنوعیتی برای دادن وکالت وجود ندارد
اما راجع به این ملک که به شما نوشته داده‌اند نمی‌توانند اقدامی بکند و اگر کردند شما می‌توانید با نوشته ای که در اختیار دارید علیه ایشان اقدام و اگر مثلا سهم مادربزرگ را فروختند ابطال آن را تقاضا کنید

"با سلام"
ایشان کهولت سن دارند و تصمیم گیری ایشان صحیح و قبول نیست
از اقوام تقاضای تعیین قیومیت نمایید

با توجه به اینکه سن مادر بزرگتان بالا می باشد و اهلیت در موضوع مطرح شده را ندارد

صرف اقرار به این که هیج ادعایی از فرزندانم ندارم برای معافیت در پرداخت حق ارث کافی نیست و وی به دلیل کهولت سن اهلیت انجام امور حقوقی را ندارد لذا پیش از تخصیص ارث نیاز است از سوی بستگان تقاضای نصب قیم تقاضا شود