مجازات تصادف جرحی منجر به فوت بدون سابقه حقوقی و کیفری

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰ #73769703

با سلام و احترام، مدتی قبل بعد از پارک خودرو در محل پارک و هنگام پیاده شدن یک راکب دوچرخه برقی که به سرعت در حرکت بود با درب برخورد و با برخورد پیشانی به زمین افتاد که خودم راسا با ۱۱۰ و ۱۱۵ تماس گرفته و نهایتا ۳ روز بعد وی فوت شد. تمامی مدارک اعم از گواهینامه و بیمه و سایر ملزومات قانونی کاملا صحیح و معتبر می‌باشند. وی دارای فرزند پسر یک‌ساله نیز می‌باشد که همسر متوفی قیم قانونی اعلام شده و فقط مادر متوفی در قید حیات می‌باشند. با عنایت به این مطالب نهایتا بعد از جلسات و یا جلسه دادگاه چه حکمی به من تعلق خواهد گرفت؟ با توجه به اینکه هیچ‌گونه سابقه حقوقی و کیفری ندارم، در صورت حکم زندان چه باید کرد؟ در ضمن تمامی مراحل بیمه را برای دریافت دیه انجام داده‌ام که منتظر به رای دادگاه است.

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
واقعه اتفاق افتاده شبه عمد (غیر عمد) تلقی می شود و فارغ از داشتن یا عدم سوء سابقه کیفری، محکومیت متصوره، پرداخت دیه است که از بیمه نیز قابل استفاده است.

بادرود
فوت ناشی از تصادف شبه عمدیب است ومجازات حبس ندارد صرفا دیه وجزای نقدی خواهد بود

حادثه فوق از جرام شبه عمد است که شما عنصر روانی قصد مجرمانه نداشته‌اید بنابراین نگران نبوده بیمه شما را حمایت می‌کند و نیز از تخفیفات ویژه کمک به مصدوم نیز برخوردار خواهید شد