هزینه های ساختمان به عهده چه کسی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #73769231

با سلام بنده در یک آپارتمان زندگی می کنم
۱- صاحبخانه جدیده هزینه هنگفتی را بر یا من فاکتور کرده که آسانسور به طور کامل تعمییر شده است آیا هزینه تعمیر آسانسور نه سرویس ماهانه به عهده مستاجر است؟
۲- همچنین پمپ آب منزل ما هم خراب شده است آیا هزینه تعمیر پمپ آب باید مستاجر پرداخت کند؟
۳- صاحبخانه اینجانب قبلا در دفتر بیمه کارمند بوده است به تازگی بازنشسته شده و آدرسی از او ندارم همچنین ادرس منزل ایشان هم ندارم برای اطلع از آدرس منزل ایشان به طور قانونی چه راهی وجود دارد؟ خودش هم ادرس را نمی دهد و سرکار می گذارد؟
۴-صاحبخانه اینجانب آپارتمان را با پارکینگ به من اجاره داده است در قولنامه قید شده است و یک واحد دیگر هم دارد که پارکینگ مزاحم دارد و چون من ماشین ندارم پارکینگ مزاحم را به مستاجر واحد دیگر نگفته و پارکینگ کامل را به او اجاره داده است و مستاجر جدید هم پارکینگ خودش را اجاره داده در صورتی که پارکینک من هست و من هم یک عدد قفل پارکینک نصب نموده ام و حال صاحبخانه اعتراض دارد

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های کلی و اساسی با موجر و هرینه های جزیی با مستاجر خواهد بود

با سلام
۱- صاحبخانه جدیده هزینه هنگفتی را بر یا من فاکتور کرده که آسانسور به طور کامل تعمییر شده است آیا هزینه تعمیر آسانسور نه سرویس ماهانه به عهده مستاجر است؟

** خیر تعمیرات اساسی و کلی بر عهده موجر میباشد و پرداخت شارژ ماهیانه با مستاجر .

۲- همچنین پمپ آب منزل ما هم خراب شده است آیا هزینه تعمیر پمپ آب باید مستاجر پرداخت کند؟

** هزینه تعمیر پمپ با مستاجر خواهد بود اما هزینه تعویض کلی پمپ با موجر میباشد .

۳- صاحبخانه اینجانب قبلا در دفتر بیمه کارمند بوده است به تازگی بازنشسته شده و آدرسی از او ندارم همچنین ادرس منزل ایشان هم ندارم برای اطلع از آدرس منزل ایشان به طور قانونی چه راهی وجود دارد؟ خودش هم ادرس را نمی دهد و سرکار می گذارد؟

** اگر قصد اقامه دعوی به طرفیت ایشان دارید او را مجهول المکان معرفی کنید

۴-صاحبخانه اینجانب آپارتمان را با پارکینگ به من اجاره داده است در قولنامه قید شده است و یک واحد دیگر هم دارد که پارکینگ مزاحم دارد و چون من ماشین ندارم پارکینگ مزاحم را به مستاجر واحد دیگر نگفته و پارکینگ کامل را به او اجاره داده است و مستاجر جدید هم پارکینگ خودش را اجاره داده در صورتی که پارکینک من هست و من هم یک عدد قفل پارکینک نصب نموده ام و حال صاحبخانه اعتراض دارد .

** چون در اجاره نامه وجود پارکینگ برای شما قید شده لذا شما میتوانید جهت احقاق حق خود اقدام کنید .

سلام هزینه های تعمیرات اساسی با موجر است و هزینه شارژ ساختمان و سرویس اسانسور و کولر یا پمپ آب با مستاجر است