آیا با وجود رضایت مبنی بر ازدواج مجدد مرد،زن میتواند دادخواست طلاق دهد و همچنین حضانت فرزندانش را بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۳ #73755236

خانمی با اغفال همسرش رضایت رسمی به ازدواج مجدد داده و بعد از ازدواج دائم همسرش،با بدخلقی و سختگیری و بدبینی و تبعیض زوج ادامه زندگی دشوار شده است، به حدی که اجازه خروج از منزل برای نیازهای روزمره را ندارد، چه برسد به پیگیری حقوقی و مراجعه به وکیل.
سوال ۱:با توجه به اینکه ایشان خودش رضایت داده چگونه میتواند درخواست طلاق دهد؟
سوال۲:چگونه میتواند عسر و حرج را در دادگاه اثبات کند؟
سوال ۳:خیلی مهم
ایشان دو فرزند دختر ۸ ساله و ۹ ساله دارد با توجه به اینکه زوج خیلی شیاد است، تهدید کرده درصورت طلاق بچه ها را میگیرد،آیا زوجه میتواند مطمئن باشد درصورت درخواست طلاق و انجام پیگیری های قانونی حضانت فرزندانش با خودش است؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

_اگر زوجه بدون اطلاع زوج به دادگاه یا وکیل مراجعه کند ناشزه میشود؟خیر ، زن در تمکین به معنی عام باید وظایف خود را در حدود قانون و عرف اطاعت کند پس اگر شوهر توقعات نامشروع و یا نامتعارفی از زن داشته باشد زن مکلف به اطاعت از او نیست و رفتار زوج سومعاشرت به حساب می‌آید از اینرو شما ناشزه محسوب نمی شوید.
چنانچه زن برای ترک خانه شوهر احتیاج به حکم دادگاه ندارد همین که زن بیم معقولی از ضرر داشته باشد که عادتا نتوان تحمل کرد میتواند منزل شوهر را ترک کند به استناد ماده۱۱۱۵ قانون مدنی و چنانچه شما در دادگاه مظنه ضرر را ثابت کند دادگاه حکم بازگشت به منزل شوهر را نخواهد داد و نفقه بر عهده شوهر خواهد بود از این رو شما ناشزه محسوب نخواهید شد.

باسلام
باتوجه به رضایت زوجه به ازدواج مجدد زوج امکان طلاق منتفی میباشد
درخصوص عسروحرج وغیرقابل بودن ادامه زندگی زوجه باید آنرا ثابت کند
درخصوص حضانت دختربعداز۹سالگی تصمیم با خودش میباشد باکی زندگی کند

سلام زوجه با اثبات عسر و حرج در دادگاه و عدم رعایت عدالت بین دو همسر میتواند دادخواست طلاق بدهد.
اثبات عسر و حرج به غیر از موارد ذکر شده در قانون به نظر دادگاه بستگی دارد.حضانت فرزند تا ۷ سالگی بل مادر است و بعد از آن با پدر و در صورت اختلاف و رسیدن سن فرزندان به بلوغ با رعایت مصلحت به نظر دادگاه و انتخاب با فرزندان می باشد.

۱.به این لحاظ نمی تونه طلاق بگیره
۲ .عسروحرج درسوال شما نبود
۳ . بفداز۹سال دخترها خودشان حق انتخاب دارند

سلام ۱ _ بر مبنای عسر و حرج یا نقض شرط ضمن عقد مبنی بر عدم رعایت عدالت بین زوجین .
۲ _ در صورت اصبات بدرفتاری یا سوء معاشرت یا عدم پرداخت نفقه و ... عسر و حرج می تواند اصبات گردد .
۴ _ حضانت دختر تا سن بلوغ است و بعد از آن خودش انتخاب می کند که پش مادر زندگی کند یا پدر .

۱: با توجه به اینکه زوجه شخصا به ازدواج مجدد همسرش رضایت داده است حق طلاق نسبت به این مورد برای ایشان وجود ندارد.
۲: اثبات غیر و حرج بسته به شرایط زندگی هر شخص متفاوت است و برای پاسخ دقیق به این سوال باید اطلاعات بیشتری در اختیار داشت علی ایحال مواردی چون بدبینی و سختگیری و با تبعیض گذاشتن بین زوجین می تواند به عنوان عسر و حرج باشد که البته اثبات این موارد بسیار سخت است.
۳: حضانت فرزند دختر از پایان ۷سالگی تا پایان ۹سالگی با پدر است و بعد از ۹سال خودشان انتخاب می کنند که با کدام یک از والدین زندگی کنند.