میتوانم حق و حقوق خود را از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #73741362

سلام خسته نباشید بنده ۱۵ ماه در یک نانوایی کار کردم بعد ۱۵ ماه نه بیمه کرد نه بهم عیدی داد نه حقوق طبع اداره کار الانم بیرون کرده منم شکایت کردم اداره کار فقط ساعت کارش کم بود بجای هشت ساعت پنج الی شش ساعت کار میکردم الان با شکابتی که کردم به نتیجه ای هم میرسم؟
و اینکه پیشنهادی هم داری یا راه حلی؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید و به نتیجه می رسید.

بسمه تعالی : تمامی حقوق و مزایای یکسال شما برابر با تعرفه کار ، قابل مطالبه خواهد بود .

سلام
هیئت تشخیص اداره کار به شکایت شما رسیدگی و کلیه حقوق شما را طبق مقررات وصول خواهند نمود و نسبت به بیمه شما نیز اقدام خواهند کرد شما باید منتظر رای هیئت تشخیص باشید و اگر رای بضرر شما دادند می توانید اعتراض کنید تا به هیئت حل اختلاف ارسال و رسیدگی شود و سپس نیز در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است