آیا در صورتیکه در خبر اسم تعاونی و شخص رو نبرده باشیم باز هم متن مجرمانه نوشتیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۶ #73679451

با سلام من خبرنگارم میخواستم بدون این چند خط نوشته مجرمانه است؟ کسی تهدید کرده برای آبرویی از دست رفته اش شکایت می کند
🔸مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی --------------از تعلیق بعضی مدیران یکی از تعاونی های مسکن در شوش و چند شهرستان دیگر خبر داد و افزود: برخورد با مدیران تعاونی هایی که وظایف خود را به نحو شایسته ای انجام ندهند از اولویت های مهم این اداره کل است.
یکی از تعاونی تعلیق شده میخواد از ما که خبرنگاریم بخاطر این چند خط شکایت کنه ولی ما که اسم تعاونی و شخص رو مستقیم نبردیم ایا ما تبرئه میشیم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جرمی از سوی شما انجام نشده است.

بسمه تعالی
اقوال والفاظ مجرمانه باید صریح باشند بدون اینکه جای تاویل ویا تفسیر در ان باشد.با این وصف شما در راستای وظیفه حرفه ای خود مطلبی را منعکس نمو ده اید مطلبی که چیز خاصی در ان وجود ندارد.شما مرتکب جرمی نشده اید.

با سلام .خیر .شما در راستای وظیفه شغلی خبری که نقل وقول شده را بدون ذکر نام و یا انتساب بزه فعالیت نموده اید .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. متن مذکور فاقد عنوان و عنصر مجرمانه بوده و در واقع به اقتضای شغل خبرنگاری و رسالت خبری جنابعالی تنها نقل قول از یک مقام مسئول را بیان نموده اید که به هیچ وجه عنوان مجرمانه ای در آن به چشم نمی خورد که مستحق تعقیب کیفری باشد..
موفق باشید..

متنی که بیان نمودید آن هم با توجه به شغل شما مشمول عنوان مجرمانه نمیباشد‌

باسلام
با این مواردی که فرمودید شما جرمی مرتکب نشده اید

سلام درصورتیکه نقل وقول نمایید واسمی نیارین مرتکب جرمی نشدید