نحوه الزام به تنظیم سند ملک مبایعه‌نامه‌ای خریداری شده از پدر

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶ #73651102

پدرم ملکی را طی مبایعه‌نامه‌‌ای دستی در منزل در حضور دو شاهد به ما فروختند و ثمن آن را با سکه و ارز به ایشان پرداختیم، اما در آن زمان ایشان سند را به نام ما نزدند و اکنون نیز قصد به نام زدن ندارند، ما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان بدهید.

سلام ،دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید .

با سلام
با توجه به مبایعه نامه عادی که دارید به انضمام شهادت شهود دادخواست الزام به تنظیم سند و بدوا اثبات وقوع عقد بیع بدهید.

سلام طبق مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، شما بعنوان خریدار ملک باید ضمن یک دادخواست بطرفیت فروشنده باستناد مبایعه‌نامه و استماع شهادت شهود تعرفه شده و نحوه‌ی پرداخت ثمن و نوع تصرفات از زمان عقد بیع ، دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام فروشنده به انتقال و تنظیم سند رسمی ملک مزبور بنام خریدار در یکی از دفاتر اسناد رسمی از دفتر خدمات قضایی به دادگاه محل وقوع ملک مطرح کنید

با سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مستند به مبایعه نامه و شهادت شهود به طرفیت ایشان تقدیم نمایید.

با سلام و وقت بخییر
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و در حین آن اثبات وقوع بیع و حتما با وکیل کار را پیش ببرید