خرید و فروش زمین بدون سند مادر امکان پذیر نمیباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #73647362

با سلام و احترام
احتراما" به استحضار میرساند اینجانب دارای زمینی به مساحت ۴۶۵ متر در حوالی شهریار میباشم که حدود ۲۰ سال پیش به صورت قولنامه توسط پدرم خریداری شده و پس از فوت ایشان به اینجانب به ارث رسیده است اما توسط فروشنده آن زمان سند مادر ( قولنامه مادر ) برای زمین مذکور به پدرم ارائه نگردیده لذا امکان خرید و فروش زمین بدون سند مادر امکان پذیر نمیباشد حال با توجه به اینکه شخص فروشنده اکنون در قید حیات بوده و اظهار میدارد سند را گم نموده است و اگر میتوانید بروید و شکایت کنید میخواهم بدانم امکان پیگیری حقوقی برای آن وجود دارد یا خیر همچنین امکان زنده شدن زمین چند درصد میباشد خواهشمند است در این زمینه راهنمایی های لازم را مبذول فرمائید.....با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست الزام تنظیم سنددهید

دعاویی که مقصود از آن مال است مانند موردشماو وقتیکه برای مدعی خصوصی امکان اقامه بینه شرعی نباشد ، می تواند با معرفی یک شاهد مرد یا دو شاهد زن به ضمیمه یک سوگند ادعاء خود را فقط از جنبه مالی اثبات کند . چنانچه مدارکی ندارید از طرق گفته شده اقدام نمایید. و دادخواست الزام ایشان را از دادگاه بخواهید. با مشاوره متخصص پیش روید.

با سلام و احترام
مخاطب گرامی از فروشنده اسناد مالکیتی را اخذ کنید
در صورت امتناع الزام او را از طریق مراجع قضایی بخواهید

با سلام
فروشنده موظف است اسناد مالکیت را به شما تحویل دهد وگرنه باید الزام کنید.
مؤید باشید