چطور پولی که قرض داده ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۶ #73642091

سلام
به رفیقم ۳۵ میلیون پول قرض دادم هر بار به حساب یکی براش واریز میکردم دخترش خواهرش، پسر عموش خودش حالا میگه پولو قرض نگرفتم مجانیض بهم دادی
میخوام ازش شکایت کنم
میشه کمکم کنید؟؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت حسابها مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

با سلام
میتوانید به طرفیت هر یک از اشخاصی که پول واریز کردید.(به استناد فیش های واریزی) دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

با سلام
شما مستقیما نمیتوانید تمامی مبالغ واریزی را از دوست خود مطالبه نمایید زیرا بیشتر این مبالغ به حساب سایرین واریز شده و بایستی بر علیه تمامی کسانی که اقدام به واریز وجه نموده اید اقامه دعوی نمایید

سلام. باید به طرفیت اشخاصی که پول واریز کردید، دادخواست استرداد وجه بدین.

با پیوست نمودن رسیدها به دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایید.

میشود اقدام کرد اما به سختی میتوان ثابت کرد