فقط ازش پیام دارم با فیش واریزی، آیا به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۰ #73629336

سلام خسته نباشید
من با کسی دوست بودم که هم ۱۵ تومن کارت به کارت کردم براش به حساب کسی دیگه و هم مقداری طلا بهش امانت دادم جایی بزاره مشکلش حل شه و حالا بهم میگه هیچی به من ندادی من فقط ازش پیام دارم با فیش واریزی و شکایت کلاه برداری و خیانت در امانت کردم ایا به نتیجه میرسم و ایشون با مدرک میگوید اون. روزی که تو شکایتنامه زمان گرفتن طلاها رو گفتی من یزد بودم ایا قاضی حکم به بی گناهی میده ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست کلاهبرداری نهایتا راه به جایی ندارد.ابتدا با ارسال اظهارنامه به شخص مخاطب و شرح ماوقع و فرصت زمانی محدود جهت توافق داده شود.در صورت بی توجهی شخص مخاطب ،دادخواست مطالبه وجه ،مطالبه خسارت تاخیر تادیه به طرفیت ایشان ارسال نمایید.با توجه به مدارک استنادی محکومیت خوانده بدوی را در پی خواهد داشت.

سلام
درخصوص انتقال پول و سپردن طلا بنظر ادله ی کافی دراختیار ندارید
وجه بعلت واریز بحساب شخص دیگر و طلا بعلت نداشتن رسیدی در این خصوص
پرونده را پیگیری نمایید و از تمام ادله ی خود بهره ببرید، در نهایت شاید باب سوگند گشوده شود

سلام
نسبت به وجوه میتوانید دادخواست استرداد وجه ثبت کنید و اگر اظهارنامه هم ارسال کنید می توانید مطالبه خسارت تاخیر در تادیه هم بخواهید
در خصوص طلاها نیز اگر بتوانید ثابت کنید که به ایشان تحویل داده اید می توانید متعاقبا علیه ایشان خیانت در امانت طرح کنید

با سلام
برای اثبات خیانت در امانت باید دلیل محکمه پسندی مبنی بر امانی بودن طلاها داشته باشید ولیکن اثبات کلاهبرداری بعید به نظر می رسد علی ایحال به صورت حقوقی نیز می توانید بابت مطالبه وجهی که به حساب شخص واریز کرده اید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سلام،کلاهبرداری که خیر، ولی برای طلاها احتمالا خیانت در امانت به نتیجه برسه.