معامله مغازه قولنامه ای مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۸۸ #73601655

سلام خرید مغازه قولنامه ای که تجاری ندارد چه مشکلاتی دارد مغازه در شمیران نو واقع شده که بیشتر املاک (آپارتمان -مغازه و غیره) قولنامه ای هستند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به عنوان سند عادی معتبر است . حضور شهود حتما لحاظ شود

اولا اصل معامله صحیح است ولو عادی.
لیکن، بهتر است از اداره ثبت، شهرداری استعلام صورت گیرد، در رهن بانک نباشد
این مشکلات وجود دارد.
النهایه تصمیم با شماست

خیر تا زمانی که سند عادی قولنامه از سوی کسی مورد ادعا واقع نشده باشد معتبر است

از نظردشهرداری مشگل اساسی دارددبعدش امکان داره چند نفر خرید کنند

خیر مشکلی ندارد بعنوان سند عادی قابل استناد هست اما جهت اعتبار بیشتر و جلوگیری از مشکلات احتمالی باید سند رسمی تنظیم کرد

سلام و درود
به خودی خود ایراد ندارد
اما حواشی همچون فروش به چندین نفر به سبب عدم ثبت خواهو داشت و همچنین در برابر سند رسمی قولنامه شما درجه دوم قرار خواهد گرفت
موفق و موید باشید

با سلام و احترام خربد و فروش فقط با فروختم و خریدم هست و قولنامه برای کتبی کردن می باشد و ایرادی که دارد سند رسمی نیست و میتوان بدون ثبت به چندین نفر فروخت و همه از هم بی خبر و همه هم میگن ما مالک هستیم موفق وپیروز باشید