اگر بنده مدت ها مهریه رو اجرا نگذارم و با توجه به حق حبسم آیا شوهرم باید اتوماتیک وار و بدون درخواست من شروع به دادن سکه کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۶ #73589507

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران که وقت گرانبهاتون رو در اختیار بنده قرار میدهید .
بنده زوجه و مدت ۴ ماهه از حق حبس استفاده میکنم . هنوز نفقه و مهریه رو اجرا نگذاشتم .
شوهرم ولی هر ماه مقداری پول بابت نفقه و جلوگیری از ترک انفاق واریز میکند .
به طور مثال اگر بنده ۳ سال اجرا نگذارم و شوهرم هیچ سکه ای به من هم ندهد آیا امکان دارد من در دادگاه بگویم چون حق حبس دارم باید خودش سکه میداده و باعث عسر و حرج بنده شده و حق طلاق رو از ایشون بگیرم؟
ممنونم از شما دوستان

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مهریه باید از سوی شما مطالبه شود و نپرداختن مهریه از سوی شوهر موجب عسر و حرج نخواهد بود

با سلام، خیر نمی‌توانید با فرض در سوال چنین اقدامی نمایید،چرا که عدم پرداخت مهریه مسبب عسروحرج نیست.

با درود
خیر اگر مطالبه نکنید (از لحاظ حقوقی)، نمبتوان به آنچه در سوال آمده استناد کرد.

درود
خیر عدم پرداخت مهریه موجب عسروحرج نیست ضمنا باید مطالبه کنید مهریه را.

با سلام
حق طلاق که قانونا در اختیار زوج گذاشته شده (ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی) بنابراین چنانچه در زمان وقوع عقد ترتیبی دیگر مورد توافق طرفین قرار گرفته باشد.
اما مواد ۱۱۱۹، ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ نیز حاکی از وضعیتی است که زوجه می تواند طبق آن و با شرایطی که در آن ها ذکر شده از دادگاه تقاضای طلاق نماید. یکی از مواردی که قید شده، ترک انفاق است که فرموده اید در حال حاضر مبالغی را تحت عنوان نفقه پرداخت می کند. بنابراین ایشان استنکاف نکرده است.
در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد با اثبات آن در محکمه می توانید تقاضای طلاق فرمائید. که موارد آن نیز در تبصره ماده ۱۱۳۰ آورده شده است.

عس و حرج شرایط خودشو دلره با پرداخت نفقه و ندادن آن نمی توانی

اولا برا دوشیزه که ازحق حبس استفاده میکنه ترک انفاق شامل نمیشه .واینکه در بحث مهریه درسته که شرعا باید پرداخت بشه ولی دررویه شما باید اجراییه بخواهید