راهی برای طلاق نمیتوانم پیدا کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۲ #73581628

سلام خسته نباشید
من میخوام از شوهرم جدا بشم. واقعا نمیتونم باهاش زندگی کنم ولی نه شروط دوازده گانه رو دارم نه میتونم از طریق عسر و حرج شکایت کنم چون. اقا من و تو تمکین محکوم کرده ایا منی که هیچ راهی برای طلاق ندارم باید تا ابد همینطوری بمونم و زندگی و ببوسم بزارم کنار اصلا مگه میشه وقتی زن نمیتونه زندگی کنه قانون مجبورش کن یا بگه باید حتما دلیل محکمی بیاری ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانی که شرایط اثبات عسر و حرج برای شما مهیا نیست بهتر است در قبال بذل مهریه ،بصورت توافقی از یکدیگر جدا شوید

خانم محترم خیلی حرفا در کتاب ها و اینترنت نوشته شده لیکن رویه صدی هشتاد با اونا متفاوته بهتره از یه متخصص کمک بگیرید

درود
بله متاسفانه تا زمانی که دلایل محکمه پسندی نداشته باشید با طلاق از جانب شما موافقت نمی شود.

شما می توانید با توافق همسرتان جدا بشین

درود:از نظر قانون مدنی حق طلاق با زوج است،مگر اینکه در قولنامه ازدواج حق طلاق با زن باشد ،ان هم دارای شروطی است،بهترین راه در حال حاضر برای شما طلاق توافقی است.

در برخی موارد دیده شده که مطالبه مهریه یا سایر حقوق مالی از سوی زوجه، سبب گردیده که زوج به طلاق توافقی رضایت دهد. شما هم می توانید این شیوه را امتحان کنید.

سلام و عرض ادب
زوج در صورت تخلف از شروط مندرج در سند نکاحیه که به امضای زوج رسیده است می‌توان به صدور حکم طلاق امیدوار بود ولی شما با فقط با اثبات عسر و حرج خود می توانید طلاق را مطرح نمایید اگه نیازمند صبوری زیادی می باشد