آیا دادگاه می تواند حکم دهد که اختیار ثلث اموال میت تماما با وصی باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۶ #73575538

سلام
و آیا ناظر می تواند بر وصی در این خصوص نظارت کند؟ و آیا وصی این اجازه را دارد که بدون اجازه و رضایت وراث ثلث میت که ملک است را بفروشد یا باید از وراث اجازه بگیرد؟ البته ثلث میت به مدت ۳۰ سال است. لطفا راهنمایی بفرمایید...

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت تا ثلث اموال نافذ و نیاز به اذن ورثه ندارد.

اگروصی برا مدت معینی تعیین شده فقط تا مدت تعیین شده می تواند

با سلام بله وصی می توان مطابق اختیارت خود عمل نماید و وصیت تا ثلث اموال نافذ و نیاز به اذن ورثه ندارد.

درود بر شما، وصی باید طبق وصیت عمل کند، وظایف ناظر نیز بستگی به نوع نظارت اعم از استصوابی و اعلامی خواهد داشت.

سلام .وصی باید مطابق وصیت عمل کند ..وظایف واختیارات ناظر بستگی به استصوابی یا اطلاعی بودن نظارت وی دارد.

ناظر بر اساس قانون می تواند نظارت بر امور وصایت داشته باشد برای ارائه پاسخ صحیحو مفید باید موضوع بررسی شود

بله
براساس اختیارات خود عمل می کند