دادگاه مبایعه نامه را به دلیل نداشتن کد رهگیری صوری تلقی کرده است و البته اعتراض شده، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #73554778

با سلام
بنده یک سال هست که از همسر سابقم بصورت توافقی جدا شده مدت ازدواج ما ۸ ماه شد که زیر یک سقف هم زندگی نکردیم و ایشان مهریه اش را به ازای طلاق بخشید و مبلغ ۱۰۰ میلیون نیز از بنده گرفت ولی در زمان عده رجوع کرده و اظهار پشیمانی نموده است و به این طریق مهریه اش که ۷۰۰ سکه تما م می باشد اجرا گذاشته و برای هزینه دادرسی دادخواست اعسار داده که دادگاه رد کرده و دادگاه تجدید نظر نیز رد کرده است به همین دلیل تنها ملک بنده که بصورت مشارکت در حال ساخت است را توقیف نموده است. از طرفی بنده در سال ۹۲ به دلیل نیاز مبرم به پول ملک را به دوستم فروختم و مقداری پول طی چک گرفتم و مقداری هم دلار گرفتم اما چون ملک در گیر و دار مشارکت برای ساخت بود نشد که به نام وی بزنم و قرار گذاشتم ۶ دانگ ملک که پس از ساخت به ۹ دانگ تبدیل می شد هنگام تقسیم سهم به نام ایشان بزنم که این خانم ملک را توقیف کرده است هم کار ساختمان خوابیده هم دوست بنده از من و این خانم شکایت کرده و دادگاه مباین نامه را به دلیل نداشتن کد رهگیری صوری تلقی کرده است و البته اعتراض شده و منتظر رای تجدید نظر هستیم این خانم هم منتظر است که اگر همان رای داده شود مبلغ هزینه دادرسی را بپردازد زیرا مطمئن هست که حداقل سه دانگ خانه را بابت مهریه می تواند بردارد . من با آن دوستم مشکل ندارم هروقت قرار بر سند زدن شود بنام او می زنم چون معامله انجام شده را قبول دارم منتهی با مهریه این خانم که می خواد بگیره نمی دونم چکار کنم من باید کل پول خانه را به دوستم بدهم زیرا ملک متعلق به اوست ولی با این خانم که سعی دارد با مظلوم نمایی کاری کند که ملک به نام من باشد تا بتواند مهریه سنگین خود را بگیرد مشکل دارم . ضمنا خودم هم یک کارمند هستم با زن و یک فرزند اجاره نشین هستم .خواهش می کنم من و راهنمایی کنید تا ازین مخمصه رها شوم. باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به غیر از انجام معامله نکته مهم پرداختهای دوست شما است اگر اثبات نمایید کا پرداختها در سال ۹۲ انجام شده با شاهد یا رسید واریز وجه به حساب شما نتیجه به نفع شما خواهد بود.