آیا در صورتی که رای دادگاه تجدید نظر همان رای دادگاه بدوی باشد من امکان ارائه دادخواست اعسار از پرداخت را دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۲ #73507083

باسلام
بنده در جریان اختلاف با بانک در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت مبلغ وام با سود - تاخیردیه - هزینه وکیل و دادرسی شدم , اعتراض زدم و دادگاه تجدید نظر بزودی بررسی میکند موارد اعتراض: بلوکه کردن پول توسط بانک از ابتدا- محاسبه بهره پلکانی-اقدام قضایی پیش از اتمام قرارداد-عدم ارائه یک صفحه از قرارداد به دادگاه بوده است.در این مدت بانک خیلی برای توافق تماس گرفته که باعث شک و تردید بنده شده حالا سوالات زیر برام پیش آمده:
۱.آیا بهتر است توافق کنم یا پرونده جریان قضایی را ادامه بده؟
۲.آیا در صورتی که رای دادگاه تجدید نظر همان رای دادگاه بدوی باشد من امکان ارائه دادخواست اعسار از پرداخت را دارم؟
۳.باتوجه به اشکال یک بند از لایحه ارائه شده به دادگاه تجدید نظر بنده می تواند قبل از تشکیل جلسه لایحه اصلاح شده را به دادگاه ارائه بدهم؟
۴.آیا امکان درخواست تجدید نظر مجدد به حکم دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟
۵.پس از حکم دادگاه تجدید نظر چقدر برای اقدامات لازم زمان دارم؟
تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- بهتر است توافق کنید .
۲- برای ارائه دادخواست اعسار مشکلی نخواهید داشت .
۳- تقدیم لایحه به دادگاه تجدیدنظر امکانپذیر می باشد .
۴- رای دادگاه تجدیدنظر قطعی و لازم الاجرا خواهد بود .
۵- بستگی به اقدامات محکوم له دارد . پس از قطعیت رای و وصول پرونده به دادگاه بدوی ، محکوم له باید تقاضای صدور اجرائیه نماید که زمان انجام این درخواست مشخص نبوده و به میل محکوم له است .