آیا میشود مهریه رو از پدر شوهر گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #73496237

سلام اگر شوهر نتواند مهریه را پرداخت کنه ایا میشود مهریه رو از پدر شوهر گرفت یعنی از سهم ارثیه شوهر از پدر شوهر راهکارش چی هست

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .خیر .مگر پدرشوهر فوت کند و ماترکی بماند که میشود نسبت به سهم همسر اقدام کرد

سلام ..
در حالت کلی ، خیر ..

ولی اگر حکم محکومیت به پرداخت مهریه صادر شده باشد ، بعد از فوت پدرشوهرتان و در صورت وجود ماترک ، به میزان مهریه از سهم الارث شوهرتان میتوانید توقیف و تملک نمایید .